bloc
noticies
novetats

dijous, 26 de gener del 2012

#onvasenvas: si no ho veig, no m'ho crec


Teníem previst publicar aquest nou article sobre la campanya "On vas, envàs?" el proper dilluns, però ens han piulat que avui és el Dia Mundial de l'Educació Ambiental i ens ha semblat oportú avançar-lo per tal de contribuir a la seva celebració.

Com ja anunciàvem a #onvasenvas ja és al carrer i a les xarxes, una de les peces de la campanya són les dues visites a la Planta de triatge de Gavà-Viladecans, una de les plantes de selecció de residus d’envasos de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Les visites se celebraran els dies 15 i 17 de febrer i són gratuïtes i obertes a tothom, especialment a les persones que creuen que "reciclar no paga la pena perquè al final tot va a parar al mateix lloc" o que diuen que "reciclar treu llocs de treball".

Per a inscriure's a les visites cal trucar al telèfon 93 852 04 02. En aquest enllaç del microsite de la campanya trobareu més detalls.


Al marge d'aquestes dues visites organitzades en el marc de la campanya On vas, envàs?, el programa metropolità d'educació ambiental Compartim un futur ofereix visites guiades a les plantes de tractament de residus de l'Àrea Metropolitana de Barcelona al llarg de tot l'any.
Les visites a les plantes configuren l'acció 2 del Projecte Life COR.

I per acabar aquest post: el vídeoclip On vas, envàs?. Encara no l'heu vist? Creiem que us agradarà.


Bon Dia Mundial de l'Educació Ambiental!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada