bloc
noticies
novetats

divendres, 16 de desembre del 2011

R-estrena el Nadal: Més regals amb consciència


El Nadal és a la cantonada i segurament estem pensant o comprant els regals que farem per Nadal o Reis.

Per això volem oferir-vos algunes idees que us permetin comprar regals i alhora col·laborar en algun projecte de solidaritat o cooperació. A més dels regals de comerç just dels que ja hem parlat en un altre article, hem recopilat altres iniciatives per ajudar-vos a elegir.

Llavors ecològiques del Jardí botànic
L'Associació d'Amics del Jardí Botànic impulsen la venda de llavors de varietats tradicionals de l'hort que tenen a Montjuïc.
L'objectiu és ajudar a cultivar i conservar les varietats tradicionals d'hortalisses i recollir diners per al manteniment de l'hort, que gestiona un grup de voluntaris i voluntàries seguint els principis de l'agricultura ecològica.

Més informació al seu correu info@amicsjbb.org.

Bijuteria de centres ocupacionals
Els usuaris dels centres ocupacionals de la Fundació Astres han elaborat un catàleg de bijuteria amb arracades, collarets, etc. Aquesta fundació treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual moderada o greu per tal de garantir-los un futur i qualitat de vida dignes. Són els mateixos usuaris els que han elaborat les peces i han introduit diferents materials reciclats en alguns d'ells.



Més informació a la seva pàgina web.

Regals de la Fundació Vicente Ferrer
La Fundació Vicente Ferrer també ofereix un catáleg on-line de regals de molt diferent tipus: bijuteria, material d'escriptori, marcs de fotos... Comprant-los es col·labora en el projecte de desenvolupament integral de la comunitat que la Fundació Vicente Ferrer porta a terme a la Índia.

Més informació a la seva pàgina web.

Regals solidaris d'Acción contra el Hambre
L'ONG Acción contra el Hambre posa a disposició de tothom un catàleg de regals solidaris per col·laborar en els seus projectes contra la desnutrició i la fam a tot el món.
La compra de cada objecte inclou un donatiu a l'entitat. Hi trobareu diversos regals infantils, joguines, disfresses, jocs de llapissos, etc.

Més informació a la seva pàgina web.

Botigues on-line d'Accionatura, Greenpeace, Metges sense fronteres i altres
Podeu triar l'organització amb la que volgueu col·laborar.Comprant algun dels regals que ofereixen sabreu que els beneficis es destinen a recolzar inciatives ambientals o socials. Fes-ho saber a la persona que rep el regal; d'aquesta manera la iniciativa tindrà més valor.

Coneixes altres iniciatives similars?  Comparteix-ho amb nosaltres!

Segueix-nos al facebook: www.facebook.com/residus.AMB.COR
Segueix-nos al twitter: @residus_AMB_COR #restrena

1 comentaris:

sandra ha dit...

Aquí va una altra idea de regal original (i sostenible!) per aquestes festes: dóna una nova vida als objectes que més t’estimes participant a un Taller de Découpage (6h, 40€ material inclòs). Contacte: Mar Font
Tel: 677.82.79.96
mail: mar_font@hotmail.com

Publica un comentari a l'entrada