bloc
noticies
novetats

dilluns, 12 de desembre del 2011

Decoració nadalenca de R-estrena per a la teva casa


Estem segures que us agrada decorar casa vostra de manera natural i ecològica. Per això us volem recordar alguns consells perquè ho pugueu fer:
  • Recordeu que el boix grèvol és una espècie protegida per la llei i està prohibit agafar-ne de la natura. En canvi, podeu trobar altres elements naturals molt decoratius com ara les branques d’eucaliptus o de xiprer, diferents fruits secs, pinyes, palla...

  • Eviteu també fer servir molsa natural al pessebre. Podeu utilitzar altres elements com sorra, serradures tenyides, trossos d’escorça d’arbres caiguts, fulles seques, etc.

  • Si voleu un arbre per decorar que duri molt de temps, en lloc de comprar un avet opteu per altres espècies adaptades al clima mediterrani: cirerer d’arboç, llorer, llentiscle, etc...

  • Si acabeu optant per un avet assegureu-vos que és de viver. Passades les festes, la millor opció és reciclar-lo perquè es converteixi en compost, ja que si el planteu al bosc té poques possibilitats de sobreviure. Podeu portar-lo a la deixalleria o punt verd, o a punts temporals de recollida.

  • Els esprais de neu no són el més ecològic precisament. Busqueu alternatives per decorar finestres i aparadors.

Idees senzilles i originals

Hi ha un munt de blocs de decoració on trobar idees senzilles i originals per decorar amb materials naturals o reciclats. Per exemple: Decoesfera.

 

Tens mes idees? Tens altres propostes? Comparteix-les amb nosaltres!

Segueix-nos al facebook: www.facebook.com/residus.AMB.COR
Segueix-nos al twitter: @residus_AMB_COR #restrena

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada