bloc
noticies
novetats

divendres, 1 d’abril del 2011

Seminari ambiental metropolità (abril 2011)

El dia 1 d'abril s'ha celebrat el primer Seminari ambiental d'aquest any. Ha tingut lloc a la seu de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a la Zona Franca, i hi han participat tècnics i tècniques de diferents municipis, així com personal de l'Entitat del Medi Ambient (EMSHTR).

L'estat de desenvolupament del Projecte Life COR i de seva acció principal, la campanya 2.0 coneguda com a Moviment R ha estat el darrer punt tractat en aquesta sessió.
El Projecte, però es va presentar en el Seminari ambiental, celebrat el 30 d'abril de 2010
Què és el COR (Campanya Objctiu Residus) (Anna González Batlle)
mentre que en el Seminari ambiental del 3 de desembre de 2010, quan faltaven 58 dies per al seu inici, es va donar a conèixer les línies generals de la campanya Moviment R.
La campanya COR. Falten 58 dies (Anna González Batlle)
El pdf de la ponència presentada en el Seminari d'avui el trobareu en aquest enllaç

Els altres temes que s'han tractat avui són:

Objectiu dels Seminaris ambientals metropolitans
L'objectiu dels Seminaris és fomentar l'intercanvi d'informació, experiències i estratègies què puguin ser d'utilitat pels serveis mediambientals dels 33 municipis de l'àmbit de l'Entitat.

A més, els Seminaris són el marc de presentació d'aspectes innovadors per comentar bondats, problemes en què es troben els municipis, dificultats per dissenyar campanyes de comunicació què siguin realment efectives per conscienciar al ciutadà, etc.

Podeu consultar contingut dels Seminaris ambientals des de 2007 en aquest enllaç

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada