bloc
noticies
novetats

dilluns, 11 d’abril del 2011

El COR a la Festa del Parc de Collserola (abril 2011)


El diumenge, dia 10 d'abril, s'ha celebrat la Festa del Parc Natural de la Serra de Collserola. El projecte Life COR hi ha estat present, juntament amb la resta de programes europeus liderats o participats per les institucions de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). A la imatge superior es poden veure els plafons informatius dels tres projectes europeus i el d'Europe Direct Barcelona.
L'AMB forma part de la xarxa d'informació EUROPE DIRECT
Això significa:
- posar a l'abast de la ciutadanis informació, assessorament, assistència i respostes a les seves qüestions sobre les institucions, la legislació, les polítiques, els programes i les possibilitats de finançament de la Unió Europea.
- Fomentar activament el debat local i regional sobre la Unió Europea i les seves polítiques.
- Difondre la informació europea adaptada a les necessitats locals.
- Traslladar a les institucions europees les preocupacions, les opinions i els suggeriments dels agents presents al seu territori.

La pertinença a aquesta xarxa permet esdevenir interlocutor privilegiat de les institucions europees i obrir, més encara, l’accés a la informació i a la documentació de la UE.
El treball en xarxa permet facilitar a la ciutadania, a les institucions i a les entitats catalanes un contacte àgil amb altres territoris de la Unió Europea.

9 municipis de l'AMB (el Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Barcelona, Montcada i Reixac, Cerdanyola i Sant Cugat de Vallès) formen part de la serra de Collserola. Més de 8.000 ha d’espai natural preservat, on predominen els espais forestals però amb una varietat de formacions vegetals que li confereixen una valuosa diversitat biològica.

El Parc de Collserola és un espai de descoberta i d’aprenentatge, de trobada i de lleure, gestionat pel Consorci del Parc. L'octubre de 2010 ha estat declarat Parc Natural.

La Festa i el COR
Més de 200 persones han passat per l'estand de l'AMB, on han pogut informar-se de les principals característiques del Projecte  A totes se'ls ha obsequiat amb una enganxina del Moviment R i moltes s'han fotografiat al fotomató del projecte.

Pòster confeccionat amb les fotos d'una part dels participants

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada